C R O W N

S.Guisto Cremoso 1kg

0 - Customar Review
16.50

Cremoso vjen nga përzierja e cilësisë Arabica të përzgjedhur me kujdes dhe kafes Robusta me cilësi të lartë. Rezultati është një ekuilibër i ndjesive të shijes që kombinon një trup të pasur dhe këmbëngulës me një aromë të plotë dhe ekskluzive.

Category:

Çfarë na dallon:

Misri i Selektuar: Kjo kafe është përzgjedhur me kujdes nga misritë më të mira të bimëve të kualitetit të lartë për të sjellë një shijim autentik dhe të pasur.

Shijimi Autentik: Shijoni një shijim të pastër, të butë dhe të pasur të kafe-s italiane të kualitetit të lartë.

Antica Tostatura Triestina Cremoso është kafeja që e ndryshon ditën tuaj me një filxhan të pasur. Një kafe që ju çon në rrugën e vërtetë të aromave të kafe-s italiane.

Related Products

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan