C R O W N

FIJI 1L Plastik Natyral

0 - Customar Review
2.00

Fiji 1L perfekte për të qëndruar të hidratuar gjatë udhëtimeve, shëtitjeve ose golfit.

Category:

Çfarë na dallon:

Origjina Natyrore: Uji Fiji buron thellë në ishullin Fiji, në mes të oqeanit të Paqës, duke kaluar nëpër shpërndarjen natyrore të filtreve të gurëve vulkanikë që e bëjnë të pasur me minerale të vlefshme.

Ekuilibri i pH-së: Uji Fiji ka një ekuilibër të përhapur të pH-së, që e bën një zgjedhje të shkëlqyeshme për të ndihmuar në mbajtjen e trupit tërësisht të hidratuar.

Ndjeshmëria ndaj Detajit: Ky ujë është një pasion i detajuar në çdo fazë të procesit të prodhimit, duke siguruar një eksperiencë të paepur të freskisë.

Uji Fiji është më shumë se thjeshtë një ujë; është një eksperiencë e natyrës së pasur dhe freskisë së pa dyshuar. Me një shishe të kujdesshme të Fiji Water, ju keni mundësinë të përjetoni ndjesinë e çastit të freskisë ku do që të jeni.

Related Products

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan