C R O W N
img

Në vitin 2017, ne zgjatëm gamën tonë të produkteve duke shtuar 'Ronnefeldt Tea,' një markë me një histori të pasur, e prodhuar nga kompania gjermane Ronnefeldt, e vendosur në Frankfurt. Çajet Ronnefeldt janë në dispozicion në shumë vende në të gjithë botën.

Me rritjen e numrit të klientëve dhe thellimin e bashkëpunimit, ne diversifikuam ofertën tonë më tej në vitin 2018 duke prezantuar lëngun e frutave 'Granini', i prodhuar nga grupi i nderuar 'Eckes Granini', me seli në Austrinë. Nga viti 2018, kemi krenarinë të jemi distribues të ujit Fiji, duke e ngritur kompaninë në një nivel tjetër.

Diversiteti ynë u zgjerua në vitin 2023, kur filuam një bashkëpunim me 'Leonardos,' një markë avangardiste që shërben dashamirësit e 'TO GO COFFEE'.

Përveç produkteve tona të kafesë dhe lëngjeve, kompania jonë gjithashtu shërben si përfaqësuese e aparaturës së kafesë të kompanive italiane të nderuara, duke përfshirë La Cimbali, Futura dhe Royal.

img img
img img
Rreth Nesh

Një nga distributorët më të suksesshëm në vendin tonë

Kompania jonë u themelua në vitin 2012 dhe që prej asaj kohe është bërë e njohur për bashkëpunimin me disa marka kafeje italiane të ndryshme:

  • Antica Tostatura Triestina: Historia dhe kultura e kafesë së Triestes na kanë transmetuar tradita të lashta që mbeten thellë në zemrat tona. Me dëshirën për të nderuar qytetin tonë si kryeqytetin e kafesë, në vitin 1995 themeluam Antica Tostatura Tirestina. Ne jemi të specializuar në krijimin e përzierjeve të sofistikuara që janë vetëm të pjekura me dru ahu, duke përdorur një teknikë të vjetër që u zhvillua në Trieste në shekullin e 18-të.
  • San Giusto: I prodhuar nga kompania italiane e nderuar 'Goriziana Caffè', e vendosur në qytetin e Gorizia, Itali.
  • Danesi Caffè: Danesi Caffè është traditë, Danesi Caffè është familje. Për katër breza ne kemi promovuar cilësinë dhe kulturën e espresso'së italian në mbarë botën. Forca e kompanisë është përpjekja e përditshme që synon arritjen dhe ruajtjen e kënaqësisë maksimale të klientit. Cilësia dhe përsosmëria janë parimet që drejtojnë gjithmonë kompaninë. Ne inovojmë teknologjitë tona të prodhimit dhe në të njëjtën kohë mbetemi të ankoruar në traditën e lartë të kafesë ekspres si përsosmëria e prodhimit tonë në Itali. Pika e fillimit është një proces prodhimi i kujdesshëm në fund të të cilit mund të keni ekuilibrin e përsosur midis shijes, aromës dhe trupit.
X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan