C R O W N

Ronnefeldt Classic Green

0 - Customar Review
6.60

Çaji i Gjelbër Klasik nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një eksperiencë e shijimit të çajit të gjelbër të përzgjedhur me kujdes. Ky çaj sjell freskinë dhe një shijim të karakteristikave të çajit të gjelbër.

Category:

Çfarë na dallon:

Blenda e Delikatesave: Ronnefeldt Classic Green Tea është një blendim (përzierje) e kujdesshme e lëndeve të para të çajit të gjelbër që sjell një harmoni të shkëlqyeshme të shijimit.

Ngjyra e Pastër: Shijoni një ngjyrë të karakteristikave të çajit të gjelbër që përforcon freskinë dhe pasurinë e aromës.

Rëndësia e Përgatitjes: Ky çaj është i lehtë për përgatitje dhe ofron një ndjesi të qetë dhe të relaksuar në çdo gëlltitje.

Shijimi i Delikatesave: Çaji i Gjelbër Klasik nga Ronnefeldt është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një çaj të pasur me karakter të shijimit të çajit të gjelbër.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan