C R O W N

Ronnefeldt Peppermint

0 - Customar Review
6.60

Ronnefeldt Peppermint është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e freskisë së fermerisë dhe pasurisë së aromave të menteve.

Category:

Çfarë na dallon:

Menthol i Freskët: Peppermint është i përgatitur me kujdes me mente të freskëta për të sjellë një aromë të pasur dhe një shijim të mrekullueshëm.

Ngjyra e Borës: Shijoni një ngjyrë të pastër të borës që thekson freskinë dhe pasurinë e saj.

Përgatitje e Thjeshtë: Ronnefeldt Peppermint është e lehtë për përgatitje, duke ju ofruar një rrugë të shpejtë për të shijuar shijimin e borës çdo herë që dëshironi.

Shijimi Natyror: Përjetoni një shijim të pastër, të butë dhe të pasur me notat e karakteristikave të menteve.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan