C R O W N

Granini dredhëz 1L

0 - Customar Review
3.25

Granini Lëng Dredhëz është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 40%, dredhëz e pastër 26%

Category:

Çfarë na dallon:

Energji dhe Freski: Një gotë e “Granini Lëng Dredhëz” ju jep energji dhe freski për të filluar ditën ose për të ndezur momentet tuaja.

Përdorimi i Gjërë: Ky lëng është i përshtatshëm për të përdorur në çdo moment, për të shijuar një përzierje të llojllojshme të frutave.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan