C R O W N
Showing 1–9 of 20 results

Granini ace 250ml

PRICE -
0.90

Granini ace 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Ace është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini ananas 250ml

PRICE -
0.90

Granini ananas 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Ananas është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini banana 250ml

PRICE -
0.90

Granini banana 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Banana është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 25% min

Vështrim i shpejtë

Granini dredhëz 250ml

PRICE -
0.90

Granini dredhëz 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Dredhëz është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 25%, dredhëz e pastër 17%

Vështrim i shpejtë

Granini grapefruit 250ml

PRICE -
0.90

Granini grapefruit 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Grapefruit është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini kajsi 250ml

PRICE -
0.90

Granini kajsi 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Kajsi është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini mango 250ml

PRICE -
0.90

Granini mango 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Mango është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini mollë 250ml

PRICE -
0.90

Granini mollë 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Mollë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini multivitamin 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Multivitamin është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan