C R O W N
Showing all 2 results

S.Guisto Cremoso 1kg

PRICE -
16.50

S.Guisto Cremoso 1kg

PRICE -
16.50

Cremoso vjen nga përzierja e cilësisë Arabica të përzgjedhur me kujdes dhe kafes Robusta me cilësi të lartë. Rezultati është një ekuilibër i ndjesive të shijes që kombinon një trup të pasur dhe këmbëngulës me një aromë të plotë dhe ekskluzive.

Vështrim i shpejtë

S.Guisto Intenso 1kg

PRICE -
16.50

S.Guisto Intenso 1kg

PRICE -
16.50

Përzierje me një shije të fortë dhe vendimtare: Intense është e përkryer për të nisur ditën tuaj dhe gjithashtu e shkëlqyer me qumësht për një kapuçino të duhur.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan