C R O W N
Showing all 4 results

Emy A1

PRICE -
1,390.00
Vështrim i shpejtë

Emy L1

PRICE -
1,290.00
Vështrim i shpejtë

Kikka Pro

PRICE -
1,190.00
Vështrim i shpejtë

Emy A1

PRICE -
1,390.00

Emy A1

PRICE -
1,390.00
  • “Studiuar në çdo detaj estetik për të dukur mirë në kuzhinën tuaj. Është një kombinim unik i teknologjisë dhe traditës në makina pa pika të dobëta. Sepse një makinë për espresso Futura shikon përpara, por është dizajnuar për të qenë gjithmonë pranë jush.”
Vështrim i shpejtë

Emy L1

PRICE -
1,290.00

Emy L1

PRICE -
1,290.00
  • “Studiuar në çdo detaj estetik për të dukur mirë në kuzhinën tuaj. Është një kombinim unik i teknologjisë dhe traditës në makina pa pika të dobëta. Sepse një makinë për espresso Futura shikon përpara, por është dizajnuar për të qenë gjithmonë pranë jush.”
Vështrim i shpejtë

Kikka Pro

PRICE -
1,190.00

Kikka Pro

PRICE -
1,190.00

Lever Group

Practical, easy to use and nice to look at to decorate your kitchen, with its vintage style with chromed taps and stainless-steel body. Top quality espresso at home.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan