C R O W N

Emy A1

0 - Customar Review
1,390.00
  • “Studiuar në çdo detaj estetik për të dukur mirë në kuzhinën tuaj. Është një kombinim unik i teknologjisë dhe traditës në makina pa pika të dobëta. Sepse një makinë për espresso Futura shikon përpara, por është dizajnuar për të qenë gjithmonë pranë jush.”

Specifikat:

Dimensioni /Dimension                                    29×43,5×51 (cm)

Pesha /Weight                                                    26 / 28 (Kg)

Kapaciteti I Boilerit /Boiler capacity                      3 (Lt)

Rezervuari I ujit /Water tank                                            2 (Lt)

Furnizimi me energji elektrike / Power supply                230 (V) – 50 / 60 (Hz)

Thithja e fuqise /Power absorption                            1.500 (W)

Related Products

Kikka Pro

PRICE -
1,190.00
Vështrim i shpejtë

Emy L1

PRICE -
1,290.00
Vështrim i shpejtë
X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan