C R O W N

Emy L1

0 - Customar Review
1,290.00
 • “Studiuar në çdo detaj estetik për të dukur mirë në kuzhinën tuaj. Është një kombinim unik i teknologjisë dhe traditës në makina pa pika të dobëta. Sepse një makinë për espresso Futura shikon përpara, por është dizajnuar për të qenë gjithmonë pranë jush.”

Specifikat:

 • Dimensioni /Dimension                                    29×43,5×51 (cm)

  Pesha /Weight                                                    26 / 28 (Kg)

  Kapaciteti I Boilerit /Boiler capacity                      3 (Lt)

  Rezervuari I ujit /Water tank                                            2 (Lt)

  Furnizimi me energji elektrike / Power supply                230 (V) – 50 / 60 (Hz)

  Thithja e fuqise /Power absorption                            1.500 (W)

 • Acciaio inox / Stainless steel
 • 29×43,5×51 (cm)
 • 26/28 (Kg)
 • 3 (Lt)
 • 2 (Lt)
 • 0,30 (Lt)
 • 230 (V)-50/60 (Hz)
 • 1.500 (W)
 • Stainless Steel

Related Products

Kikka Pro

PRICE -
1,190.00
Vështrim i shpejtë

Emy A1

PRICE -
1,390.00
Vështrim i shpejtë
X
0
  0
  Karroca juaj
  Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan