C R O W N
Showing all 3 results

Danesi Capsules

PRICE -
4.00

Danesi Capsules

PRICE -
4.00

Një kafe klasike shembullore me një aromë të pasur, trup të plotë dhe aciditet të lehtë. E përkryer nëse doni të zgjoheni me një kafe intensive, por ende dëshironi një filxhan të ëmbël me një thellësi arra dhe karamel që i jep rrugë një përfundimi të pastër. Pesha e çdo kapsule është 5,5 g.

Vështrim i shpejtë

Danesi Classic 1kg

PRICE -
21.50

Danesi Classic 1kg

PRICE -
21.50

Një kafe shembullore “klasike” me gjithçka: aromë të pasur me arra dhe mjaltë, trup të plotë dhe aciditet të lehtë të balancuar. Danesi Classic përzihet me arabikë të përzgjedhur braziliane dhe të Amerikës Qendrore dhe kokrrat robusta të Afrikës Lindore të rritura në lartësi më të larta të cilat lënë një përfundim aromatike kafeje.

Vështrim i shpejtë

Danesi Emerald 1kg

PRICE -
21.50

Danesi Emerald 1kg

PRICE -
21.50

I trashë, tokësor, aciditet i ulët dhe i hidhur me një përfundim të butë kafeje. I dendur paharrueshëm, Emerald përshkruhet si i papërpunuar dhe me trup të plotë. Për ata që duan një ekspres më të fortë dhe më të egër. Prejardhja e përbërëseve të përzierjes: Brazili, Etiopia dhe kokrrat e kafesë afrikane në lartësi të madhe.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan