C R O W N

Danesi Classic 1kg

0 - Customar Review
21.50

Një kafe shembullore “klasike” me gjithçka: aromë të pasur me arra dhe mjaltë, trup të plotë dhe aciditet të lehtë të balancuar. Danesi Classic përzihet me arabikë të përzgjedhur braziliane dhe të Amerikës Qendrore dhe kokrrat robusta të Afrikës Lindore të rritura në lartësi më të larta të cilat lënë një përfundim aromatike kafeje.

Category:

Çfarë na dallon:

Aroma e Pastër: Kafeja Danesi Classic është një përzierje e specieve të kafesë me një aromë të pastër dhe të përkryer, që rëndon shijimin.

Pasuria e Shijes: Shijoni një ekuilibër të mrekullueshëm të thellësisë së aromeve dhe intensitetit të shijes, që e bën këtë kafe një zgjedhje të jashtëzakonshme.

Përdorimi i Lehtë: Paketimet e Kafesë Danesi Classic janë të dizajnuara për t’u përdorur me lehtësi dhe përgatisin një espresso të cilësisë pa komplikime.

Shijimi Italian: Ky espresso është frymëzuar nga tradita italiane e përgatitjes së kafesë, duke ju sjellë një ndjesi të vërtetë italiane.

Paketimi i Kafesë Danesi Classic është më shumë se thjeshtë një produkt; është një eksperiencë e autenticitetit të kafesë së cilësisë. Ky espresso ju ofron një mënyrë të shijuar të çastit të kafesë ku do që të jeni.

Related Products

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan