C R O W N

S.Guisto Intenso 1kg

0 - Customar Review
16.50

Përzierje me një shije të fortë dhe vendimtare: Intense është e përkryer për të nisur ditën tuaj dhe gjithashtu e shkëlqyer me qumësht për një kapuçino të duhur.

Category:

Çfarë na dallon:

Misri i Përzgjedhur: Misri i kualitetit të lartë dhe përzgjedhur me kujdes është përdorur për të krijuar një shijim të pasur dhe të fortë.

Ngjyra e Intensitetit: Intenso sjell një ngjyrë të thellë dhe intensitet të jashtëzakonshëm, të karakteristikave të një kafeje italiane të fuqishme.

Rëndësia e Përgatitjes: Ky koncept i ri i kafes është i lehtë për përgatitje dhe ju mund ta shijoni çdo herë që dëshironi.

Shijimi Intensiv: Shijoni një eksperiencë të mrekullueshme me një kafe të butë dhe të fortë me një aromë të çlirimit të thesarit të misrit.

Antica Tostatura Triestina Intenso është kafeja që e çon shijimin e kafes italiane në një nivel tjetër të fuqisë. Një kafe e fuqishme që ju premton një provë të jashtëzakonshme, çdo herë që e pini.

Related Products

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan