C R O W N
Showing 19–20 of 20 results

Granini orange 1L

PRICE -
3.25

Granini orange 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Orange është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini pjeshkë 1L

PRICE -
3.25

Granini pjeshkë 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Pjeshkë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan