C R O W N

Granini multivitamin 250ml

0 - Customar Review
0.90

Granini Lëng Multivitamin është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Category:

Çfarë na dallon:

Perzgjedhja e Frutave të Përshkruara: “Granini Lëng Multivitamin” përfshin një gamë të gjerë të frutave, duke krijuar një përzierje harmonike të shijeve.

Natyra: Ky lëng është bërë nga fruta të freskëta dhe të pasura me vitamina, pa shtesa artificialë.

Energji dhe Freski: Një gotë e “Granini Lëng Multivitamin” ju jep energji dhe freski për të filluar ditën ose për të ndezur momentet tuaja.

Përdorimi i Gjërë: Ky lëng është i përshtatshëm për të përdorur në çdo moment, për të shijuar një përzierje të llojllojshme të frutave.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan