C R O W N

Ice Tea Limon

0 - Customar Review
0.60

Limone Ice Tea është zgjedhja e duhur për ata që duan të shijojnë aromën e natyrshme të limonit në një pije të shijshme dhe hidratuese. Përgatituni për një eksperiencë të veçantë të shijshme të limonit me çdo gotë të Limone Ice Tea

Category:

Çfarë na dallon:

Aromë Autentike e Limonit: Limone Ice Tea është bërë me një aromë të natyrshme të limonit që do të sjellë shijen unike të një limoni të freskët.

Shija: Çdo gotë e Limone Ice Tea është një eksperiencë për shqisët, me një harmoni të shkëlqyeshme të thesarit të limonit dhe freskisë.

Hidratimi i Shijshëm: Një pije e përkryer për të hidratuar trupin dhe për të kënaqur shijet tuaja me një shijim autentik të limonit.

Përmbajtje e Freskët: Me Limone Ice Tea, gëzoni shijen e limonit në një pije të freskët.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan