C R O W N

Ice Tea Pjeshkë

0 - Customar Review
0.60

Pesca Ice Tea është më shumë se një pije e thjeshtë; është një eksperiencë që sjell freskinë dhe shijim të pjeshkës në çdo gotë. Shfrytëzoni aromën e natyrshme të dardhës dhe rëndësinë e një hidratimi të shijshëm për të bërë verën tuaj më të veçantë.

Category:

Çfarë na dallon:

Aromë Natyrore e Pjeshkës: Pesca Ice Tea është bërë me një aromë të natyrshme dhe autentike të pjeshkës që do t’ju kujtojë ngjasim me pjeshkën e freskët verore.

Shijim Unik: Çdo gëlltitje e Pesca Ice Tea sjell shijimin e një pije të shijshme, të përshtatshme për momentet tuaja të freskëta.

Hidratimi Shijshëm: Një kombinim i përkryer i thesarit të verës dhe shijimin e pjeshkës, Pesca Ice Tea është zgjedhja e duhur për hidratimin dhe kënaqësinë tuaj.

Mundësi e Shijshme: Me Pesca Ice Tea, keni mundësinë të shijoni dardhën në një format të freskët dhe të gëzueshëm.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan