C R O W N

Ronnefeldt English Breakfast

0 - Customar Review
6.60

Çaji i mëngjesit anglez nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e nisjes së ditës suaj me një ngrohtësi të veçantë. Ky çaj sjell ngrohtësi dhe shijim të fortë, duke ju çuar në një nisje të mrekullueshme të ditës.

Category:

Çfarë na dallon:

Një Kombinim Unik: Ronnefeldt English Breakfast Tea është një kombinim i thesarit të shijes së shumë varianteve të çajeve të bardha që sjell një harmoni të shkëlqyeshme të shijimit.

Ngjyra Karakteristike: Shijoni një ngjyrë të pasur të çajit që përforcon karakterin e tij të fortë.

Rëndësia e Përgatitjes: Ky çaj është i lehtë për përgatitje dhe ofron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme në çdo gëlltitje.

Shijimi i Përkryer i Mengjesit: Ronnefeldt English Breakfast Tea është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të nisur ditën tuaj me një shijim të karakteristikave të çajit të mengjesit.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan