C R O W N

Ronnefeldt Sweet Ginger

0 - Customar Review
6.60

Ronnefeldt Sweet Ginger është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e harmonisë së ëmbëlsisë. Ky është çaji që ju çon në një udhëtim të veçantë të aromave dhe ëmbëlsisë

Category:

Çfarë na dallon:

Xhenxhefil i Përzgjedhur: Xhenxhefil i kualitetit të lartë është përdorur për të siguruar një shijim autentik dhe natyror të xhenxhefilt.

Nota e Ëmbëlsisë: Sweet Ginger ofron një harmoni të shkëlqyeshme të shijes së ëmbëlsisë.

Rëndësia e Përgatitjes: Ky koncept i ri i çajit është i lehtë për përgatitje dhe ju mund ta shijoni çdo herë që dëshironi.

Shijimi Unik: Përjetoni një shijim të veçantë, të butë dhe të pasur me një aromë të karakteristikave të xhenxhefilt.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan