C R O W N

Antica Tostatura Triestina Guatemala Capsules

0 - Customar Review
4.00

Një kafe 100% Arabica me origjinë të vetme, shija intensive e kakaos së së cilës pasurohet nga notat e frutave të thata të thekura dhe të karamelizuara, ndërsa aroma e saj kujton ëmbëlsinë e dardhave dhe mollëve.
Një kafe unike në llojin e saj, plot trup, mbështjellëse dhe me një shije të ekuilibruar dhe këmbëngulëse.

Çfarë na dallon:

Origjina e Përzgjedhur: Kjo kafe vjen nga plantacionet e kualitetit të lartë në Guatemala, ku rritet dhe përpunohet me kujdes për të siguruar një aromë dhe shijim të shkëlqyeshëm.

Shija e Pasur: Shijoni një ekuilibër të përkryer të aromës dhe pasurisë së shijes, që e bën këtë kafe një zgjedhje të jashtëzakonshme.

Përdorimi i Lehtë: Kapsulat Antica Tostatura Triestina Guatemala janë të dizajnuara për t’u përdorur me lehtësi në çdo makinë për kafe me sistem të kapsulave.

Shija Italiane: Ky espresso është frymëzuar nga tradita italiane e përgatitjes së kafesë, duke ju sjellë një ndjesi të vërtetë italiane.

Kapsulat e Kafesë Antica Tostatura Triestina Guatemala janë një mënyrë e mrekullueshme për të eksploruar aromën dhe pasionin e kafesë së cilësisë nga Amerika Qendrore. Ky espresso ju lejon të përjetojë një pasion të vërtetë për kafenë, duke sjellë përpara aromën dhe shijen e një regjioni të veçantë.

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan