C R O W N

Nessun Dorma – Antica Tostatura Triestina

0 - Customar Review
10.00

Një përzierje e rafinuar, shija e ëmbël dhe e butë e lajthisë së së cilës është pasuruar me nota kakao, aroma lulesh dhe një prekje agrumesh: një grup aromash dhe shijesh të cilat, duke u përzier së bashku, krijojnë një ekuilibër të mrekullueshëm midis të ëmbëls, të hidhurës dhe acidit, për një përvojë unike, gjithëpërfshirëse shqisore

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan