C R O W N

Risvegli – Antica Tostatura Triestina

0 - Customar Review
10.00

Kajsi min 40% frut content, energy 43kcal, fat <0.5g, of which sugar 9,5g , protein <0.5g ,

Ananas min 50% frut content, energy 45kcal, fat <0.5g , of which sugar 11g ,protein <0,5g

Dredhëz min 25% frut content, energy 43kcal, fat 0 . of which sugar 10g , protein 0

Mango-molle min 100% frut content , energy 48kcal, fat <0.5g  , of which sugar 11g  , protein <0.5g

Portokall me Pulp 100% frut content , energy 43kcal, fat 0,5g  , of which sugars 9g. , protein 0.7g

Pjeshk min 50% frut content, energy 43kcal, fat <0,5g , of which sugars 9,7g , protein <0,5g

Një përzierje e rafinuar, shija e ëmbël dhe e butë e lajthisë së së cilës është pasuruar me nota kakao, aroma lulesh dhe një prekje agrumesh: një grup aromash dhe shijesh të cilat, duke u përzier së bashku, krijojnë një ekuilibër të mrekullueshëm midis të ëmbëls, të hidhurës dhe acidit, për një përvojë unike, gjithëpërfshirëse shqisore

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan