C R O W N
Showing 10–17 of 17 results

Ronnefeldt Classic Green

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Classic Green

PRICE -
6.60

Çaji i Gjelbër Klasik nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një eksperiencë e shijimit të çajit të gjelbër të përzgjedhur me kujdes. Ky çaj sjell freskinë dhe një shijim të karakteristikave të çajit të gjelbër.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Earl Gray

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Earl Gray

PRICE -
6.60

Çaji Earl Grey nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e aromës së bergamotit dhe elegancës së një çaji të shkëlqyeshëm. Ky çaj sjell një ndjesi të sofistikuar dhe shijim të veçantë.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt English Breakfast

PRICE -
6.60

Çaji i mëngjesit anglez nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e nisjes së ditës suaj me një ngrohtësi të veçantë. Ky çaj sjell ngrohtësi dhe shijim të fortë, duke ju çuar në një nisje të mrekullueshme të ditës.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Lemon Sky

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Lemon Sky

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Lemon Sky është më shumë se një pije; është një eksperiencë që ju sjell freskinë dhe shijim të limonit në çdo gotë. Shfrytëzoni aromën e natyrshme të limonit dhe rëndësinë e një hidratimi të këndshëm për të bërë momentet tuaja më të freskta.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Matcha Horai

PRICE -
32.00

Ronnefeldt Matcha Horai

PRICE -
32.00

Ronnefeldt Matcha Horai është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e matchës së kualitetit të lartë. Kjo matcha ju çon në një udhëtim të aromave të pasura dhe harmonisë të mjedisit.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Peppermint

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Peppermint

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Peppermint është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e freskisë së fermerisë dhe pasurisë së aromave të menteve.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Sweet Ginger

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Sweet Ginger

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Sweet Ginger është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e harmonisë së ëmbëlsisë. Ky është çaji që ju çon në një udhëtim të veçantë të aromave dhe ëmbëlsisë

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Tea Camomile

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Tea Camomile

PRICE -
6.60

Çaji Kamilje nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një eksperiencë e shijimit të qetësisë dhe relaksimit. Ky çaj sjell një ndjesi të këndshme dhe një shijim të butë, duke ju çuar në një udhëtim të qetë dhe relaksues.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan