C R O W N
Showing 19–27 of 75 results

FIJI 0.5L Plastik Natyral

PRICE -
1.50

Artikulli më i popullarizuar, shishja 500 ml, është madhësia perfekte, e shkëlqyeshme për takime biznesi, dasma ose ngjarje të veçanta.

Vështrim i shpejtë

FIJI 1L Plastik Natyral

PRICE -
2.00

FIJI 1L Plastik Natyral

PRICE -
2.00

Fiji 1L perfekte për të qëndruar të hidratuar gjatë udhëtimeve, shëtitjeve ose golfit.

Vështrim i shpejtë

Granini ace 250ml

PRICE -
0.90

Granini ace 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Ace është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini ananas 250ml

PRICE -
0.90

Granini ananas 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Ananas është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini banana 250ml

PRICE -
0.90

Granini banana 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Banana është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 25% min

Vështrim i shpejtë

Granini dredhëz 250ml

PRICE -
0.90

Granini dredhëz 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Dredhëz është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 25%, dredhëz e pastër 17%

Vështrim i shpejtë

Granini grapefruit 250ml

PRICE -
0.90

Granini grapefruit 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Grapefruit është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini kajsi 250ml

PRICE -
0.90

Granini kajsi 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Kajsi është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini mango 250ml

PRICE -
0.90

Granini mango 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Mango është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan