C R O W N
Showing 28–36 of 75 results

Granini mollë 250ml

PRICE -
0.90

Granini mollë 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Mollë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini multivitamin 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Multivitamin është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini orange 250ml

PRICE -
0.90

Granini orange 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Orange ështëmë shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini pjeshke 250ml

PRICE -
0.90

Granini pjeshke 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Pjeshkë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini rrush 250ml

PRICE -
0.90

Granini rrush 250ml

PRICE -
0.90

Granini Lëng Rrush është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 100%

Vështrim i shpejtë

Granini ananas 1L

PRICE -
3.25

Granini ananas 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Ananas është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini banana 1L

PRICE -
3.25

Granini banana 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Banana është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini dredhëz 1L

PRICE -
3.25

Granini dredhëz 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Dredhëz është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 40%, dredhëz e pastër 26%

Vështrim i shpejtë

Granini grapefruit 1L

PRICE -
3.25

Granini grapefruit 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Grapefruit është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 45%

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan