C R O W N
Showing 37–45 of 75 results

Granini mollë 1L

PRICE -
3.25

Granini mollë 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Mollë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 100%

Vështrim i shpejtë

Granini multivitamin 1L

PRICE -
3.25

Granini multivitamin 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Multivitamin është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini orange 1L

PRICE -
3.25

Granini orange 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Orange është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Granini pjeshkë 1L

PRICE -
3.25

Granini pjeshkë 1L

PRICE -
3.25

Granini Lëng Pjeshkë është më shumë se thjeshtë një lëng frutash; është një eksperiencë e pasurisë së shijeve frutore. Ky lëng ofron vitamina dhe freski për t’ju bërë të ndiheni të ngritur dhe gati për çdo detyrë.

Kontenti frutor: 50% min

Vështrim i shpejtë

Ice Tea Limon

PRICE -
0.60

Ice Tea Limon

PRICE -
0.60

Limone Ice Tea është zgjedhja e duhur për ata që duan të shijojnë aromën e natyrshme të limonit në një pije të shijshme dhe hidratuese. Përgatituni për një eksperiencë të veçantë të shijshme të limonit me çdo gotë të Limone Ice Tea

Vështrim i shpejtë

Ice Tea Pjeshkë

PRICE -
0.60

Ice Tea Pjeshkë

PRICE -
0.60

Pesca Ice Tea është më shumë se një pije e thjeshtë; është një eksperiencë që sjell freskinë dhe shijim të pjeshkës në çdo gotë. Shfrytëzoni aromën e natyrshme të dardhës dhe rëndësinë e një hidratimi të shijshëm për të bërë verën tuaj më të veçantë.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan