C R O W N
Showing 46–54 of 75 results

Ronnefeldt Classic Green

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Classic Green

PRICE -
6.60

Çaji i Gjelbër Klasik nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një eksperiencë e shijimit të çajit të gjelbër të përzgjedhur me kujdes. Ky çaj sjell freskinë dhe një shijim të karakteristikave të çajit të gjelbër.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt Earl Gray

PRICE -
6.60

Ronnefeldt Earl Gray

PRICE -
6.60

Çaji Earl Grey nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e aromës së bergamotit dhe elegancës së një çaji të shkëlqyeshëm. Ky çaj sjell një ndjesi të sofistikuar dhe shijim të veçantë.

Vështrim i shpejtë

Ronnefeldt English Breakfast

PRICE -
6.60

Çaji i mëngjesit anglez nga Ronnefeldt është më shumë se thjeshtë një çaj; është një provë e nisjes së ditës suaj me një ngrohtësi të veçantë. Ky çaj sjell ngrohtësi dhe shijim të fortë, duke ju çuar në një nisje të mrekullueshme të ditës.

Vështrim i shpejtë

Filtro sipas çmimit

X
0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan